Werkboek voor starters

Ondernemen kan magisch zijn! Zeker als je weet wat je wilt en waarom je dat wilt. Als je dit combineert met de juiste portie energie, focus en passie voor wat je doet. Maar wat als je twijfelt of je wel de juiste persoon bent voor het ondernemerschap? Wat als je niet zeker bent van je zaak of je sterk en goed genoeg bent om te starten? Is je idee goed genoeg en zijn je capaciteiten wel voldoende om voor het succes te gaan?

Je bent absoluut niet alleen met deze gedachte. Je bent onderdeel van een grote groep ambitieuze mensen die allemaal proberen de wereld een beetje te veranderen. Een groep met mensen die energie en passie hebben, maar daar (nog) niet de juiste invulling in kunnen geven. Dit boek gaat over zelfvertrouwen, focus en het leiden van je leven uit kracht in plaats van angst. Zodat je vanuit daar de juiste keuze kan maken of het ondernemerschap geschikt is voor je.

Dit boek is mijn bijdrage aan jouw proces om de juiste keuzes te maken op het gebied van ondernemerschap. De praktische oefeningen helpen jou om te ontdekken waar je gelukkig van wordt, waar je passie ligt en hoe je dingen kan laten slagen.

Ik deel mijn grootste uitdagingen die ik heb gekend, maar ook mijn succesvolle formules en systemen waarmee ik jarenlang vanaf nul mijn bedrijf heb kunnen opbouwen. Al deze ontwikkelingen hebben mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Dit boek geeft je een duwtje in de rug om de beste versie van jezelf te worden en de juiste keuze te maken om een energiek en gelukkig leven te leiden. Het boek is te bestellen via deze link;

Smart

15 jaar

Al ruim 15 jaar focus ik op het begeleiden, motiveren en inspireren van starters. Starters groot en klein, in verschillende branches, en in binnen- en buitenland. Zelf startte ik toen ik 27 was mijn eerste onderneming. Spannend, maar vol energie en vertrouwen ging ik aan de slag. Veel was onduidelijk, ik wist nog (te) weinig over het ondernemen. Het zat niet in mijn ‘bloed’, maar toch gestart. Omdat ik geloofde in mijzelf en in mijn idee. 

Inmiddels, ruim 15 jaar later, heb ik enorm veel ervaring opgedaan die ik graag deel met jou. Reeds meer dan 200 klanten gingen jou voor. Het grootste deel daarvan heeft nu zijn of haar succesvolle onderneming, groot of klein, en zijn in enorm veel verschillende branches actief in binnen- en buitenland.  Ook werk ik voor re-integratiebedrijf Startwijzer waar ik een bijdrage lever aan het proces van mensen die aan het re-integreren zijn richting ondernemerschap of passend werk. 

 

Smart

Starters groot en klein

In 2020 lanceerde ik mijn praktische werkboek “De reis naar jouw ondernemerschap”. Speciaal voor starters of mensen die nadenken over het starten van hun onderneming. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik op vele universiteiten in Europa en Azië regelmatig word uitgenodigd om seminars te geven over empowerment, pro-activity en over ondernemend denken. Ik houd me fulltime bezig met het opstarten van ondernemingen. Ook begeleid ik (met name duurzame) start-ups die van 1 naar 10 miljoen willen groeien. Dat doe ik zowel in opdracht van de ondernemer zelf, maar ook in opdracht van overheden in binnen- en buitenland.