Zij gingen je voor...

Deze klanten heeft Rob afgelopen periode ook mogen begeleiden:
Ik ben zeer tevreden met de ondersteuning van Rob. Connectie met Rob is perfect, evenals de bereikbaarheid en pro-actieve houding.
Martin Kok
Edam
Rob heeft mij altijd geholpen met mijn vragen en staat altijd mij klaar als ik een blokkade op de weg zie.
Django de Vreng
Hoorn
Rob heeft mij heel veel vertrouwen gegeven dat ik volledig mijzelf bij hem kan zijn. Steunt en geeft inzichten waar nodig. Denkt met jou mee zodat je stappen vooruit maakt. Zonder Rob was ik zelf nooit gekomen waar ik nu ben. Rob is een geschenk in jou pad van eigen onderneming. Hij draagt een lichtje in zich en opent deuren voor jou!
Roos Botman
Coach, spreker, inspirator
Rob is een gedreven en tegelijkertijd vriendelijke en meevoelende / meedenkende coach . Hij motiveert en geeft richting. Zijn kennis en ervaring in het opzetten v n zelfstandig onderneming is groot en past dit heel persoonsgericht toe.
Madieke van beek
Energetisch coach
Als je twijfelt of je een ondernemerscoach moet nemen of niet, doen! Een goede keuze is dan absoluut Rob. Hij is sterk op meerdere fronten (mentale ondersteuning, commercieel zeer sterk, schakelt snel en weet een onderwerp dat niet de zijne is, zich snel eigen te maken). Dit maakt hem een goede allrounder en voor mij een waardevolle aanwinst in mijn reis in het ondernemerschap.
Gunnar Langereis
Ondernemer