LinkedIn trainingen

LinkedIn biedt veel meer als menigeen denkt. Voorheen werd het gezien als een ‘digitale visitekaartjesbak’. Maar LinkedIn kan jou ècht business bieden, en kan jou veel tijd besparen! Ik geef voor diverse opdrachtgevers LinkedIn trainingen op het gebied van digitale zichtbaarheid via LinkedIn. De trainingen zijn energiek, interactief en hands-on. Ik geef directe tips die meteen te implementeren zijn zodat je via LinkedIn direct business kan genereren. Deze LinkedIn trainingen (veelal 4 uurs-trainingen) behandel ik de volgende zaken:

– APK- check op jouw profiel
– bewustwording over het platform, social media en het gebruik ervan
– het gebruik van de zoekfunctie
– werking van het algoritme
– onderhouden van jouw online netwerk (en het belang ervan!)
– content strategie
– gedrags strategie (posten, delen, liken, reageren) en de gevolgen ervan
– tips & tricks rondom het plaatsen van berichten, tags, hashtags en hoe jouw post ‘viral’ kan gaan

De LinkedIn trainingen verzorg ik op basis van maatwerk, veelal op kantoor van de klant. Dit kan in small group sessies (maximaal 15 deelnemers) of VIP 1-op-1. De trainingen kunnen in het Nederlands en Engels gegeven worden.

Wil je meer weten? Vraag een kosteloos inspiratiegesprek aan!

Smart

LinkedIn Basistraining

Wil je ook meer weten over hoe je jouw LinkedIn profiel kan optimaliseren en voor maximale zichtbaarheid en resultaten kan gaan?

In deze praktische videotraining overtuig ik jou over hoe LinkedIn  jouw omzet kan vergroten met minimale tijdsinvestering. Ik bespreek de volledige functionaliteit van het platform, inclusief het gebruik van de zoekfunctie en het algoritme. Ik bespreek onder andere het belang van een volledig ingevuld profiel, het toevoegen van contactinformatie en het schrijven van goede posts. Dit doe ik door je stap voor stap uit te leggen hoe je dit zelf kan optimaliseren in jouw eigen (gratis) LinkedIn profiel.  Bekijk de video voor waardevolle inzichten en actiepunten om jouw LinkedIn-ervaring te verbeteren!

Bekijk deze interactieve videotraining voor waardevolle inzichten en actiepunten om jouw LinkedIn-ervaring te verbeteren!

Duur:
45 minuten (terug te kijken wanneer jij wil, tevens kijken op jouw eigen tempo)

Tarief:
€ 57,00 (excl. BTW)- nu inclusief 20 minuten VIP-call met mij achteraf, om jouw persoonlijke uitdagingen of vragen te bespreken!

Smart

15 jaar

Al ruim 15 jaar focus ik op het begeleiden, motiveren en inspireren van starters. Starters groot en klein, in verschillende branches, en in binnen- en buitenland. Zelf startte ik toen ik 27 was mijn eerste onderneming. Spannend, maar vol energie en vertrouwen ging ik aan de slag. Veel was onduidelijk, ik wist nog (te) weinig over het ondernemen. Het zat niet in mijn ‘bloed’, maar toch gestart. Omdat ik geloofde in mijzelf en in mijn idee. 

Inmiddels, ruim 15 jaar later, heb ik enorm veel ervaring opgedaan die ik graag deel met jou. Reeds meer dan 200 klanten gingen jou voor. Het grootste deel daarvan heeft nu zijn of haar succesvolle onderneming, groot of klein, en zijn in enorm veel verschillende branches actief in binnen- en buitenland.  Ook werk ik voor re-integratiebedrijf Startwijzer waar ik een bijdrage lever aan het proces van mensen die aan het re-integreren zijn richting ondernemerschap of passend werk. 

 

Smart

Starters groot en klein

In 2020 lanceerde ik mijn praktische werkboek “De reis naar jouw ondernemerschap”. Speciaal voor starters of mensen die nadenken over het starten van hun onderneming. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik op vele universiteiten in Europa en Azië regelmatig word uitgenodigd om seminars te geven over empowerment, pro-activity en over ondernemend denken. Ik houd me fulltime bezig met het opstarten van ondernemingen. Ook begeleid ik (met name duurzame) start-ups die van 1 naar 10 miljoen willen groeien. Dat doe ik zowel in opdracht van de ondernemer zelf, maar ook in opdracht van overheden in binnen- en buitenland.