1-op-1-coaching

Businesscoaching en doorbraak coaching zijn de twee specialismes waar ik in coach. Dagelijks zet ik mij in voor mijn klanten, in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om een ambitieuze coachee die wil starten maar nog onderzoek moet doen, of een vers gestarte ondernemer die verder begeleid wil worden naar stabiele en duurzame omzet. Ondernemers die lokaal, nationaal of internationaal werken; je bent welkom. Door mijn meertaligheid kan ik een brede doelgroep dienen. Ik werk 1-op-1 live vanaf kantoor in Heiloo, of verschillende coachlocaties in heel Nederland, maar ook in het buitenland.

Tarief
Qua tarief werk ik met pakketten. Afhankelijk van jouw behoefte, de duur van de coaching en de manier van coaching, kan ik een maatwerk pakket voor je samenstellen. Ook voor een eenmalige sessie waarin we intensief jouw uitdagingen bespreken, behoort tot de mogelijkheden.

Wil je meer informatie of een gratis kennismaking inplannen? Neem contact met mij op.

Smart

15 jaar

Al ruim 15 jaar focus ik op het begeleiden, motiveren en inspireren van starters. Starters groot en klein, in verschillende branches, en in binnen- en buitenland. Zelf startte ik toen ik 27 was mijn eerste onderneming. Spannend, maar vol energie en vertrouwen ging ik aan de slag. Veel was onduidelijk, ik wist nog (te) weinig over het ondernemen. Het zat niet in mijn ‘bloed’, maar toch gestart. Omdat ik geloofde in mijzelf en in mijn idee. 

Inmiddels, ruim 15 jaar later, heb ik enorm veel ervaring opgedaan die ik graag deel met jou. Reeds meer dan 200 klanten gingen jou voor. Het grootste deel daarvan heeft nu zijn of haar succesvolle onderneming, groot of klein, en zijn in enorm veel verschillende branches actief in binnen- en buitenland.  Ook werk ik voor re-integratiebedrijf Startwijzer waar ik een bijdrage lever aan het proces van mensen die aan het re-integreren zijn richting ondernemerschap of passend werk. 

 

Smart

Starters groot en klein

In 2020 lanceerde ik mijn praktische werkboek “De reis naar jouw ondernemerschap”. Speciaal voor starters of mensen die nadenken over het starten van hun onderneming. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik op vele universiteiten in Europa en Azië regelmatig word uitgenodigd om seminars te geven over empowerment, pro-activity en over ondernemend denken. Ik houd me fulltime bezig met het opstarten van ondernemingen. Ook begeleid ik (met name duurzame) start-ups die van 1 naar 10 miljoen willen groeien. Dat doe ik zowel in opdracht van de ondernemer zelf, maar ook in opdracht van overheden in binnen- en buitenland.