Waarom Rob?

Loop je vast in jouw ambitie versus realiteit? Vind je het uitdagend om jouw wensen en doelen op gebied van ondernemerschap waar te maken, en zoek je naar het juiste pad? Wil je groeien naar een onderneming met meer impact, die waardevoller is? Ik weet hier raad mee!

Smart

15 jaar

Met SmartKickstart onderscheid ik me van andere aanbieders vanwege de praktische aanpak. Geen urenlang gefilosofeer, maar direct actie en aan de slag. Ik doe dit niet vanuit emotie, maar vanuit weldegelijk een goede onderbouwing van jouw keuzes. Zodat je op basis van een eerlijke en realistische analyse, feiten en onderzoek besluiten kan nemen Ik begeleid jou daarbij.

Tijdens alle sessies stel ik je de juiste open vragen, waardoor je eerlijk en met zelfreflectie leert te kijken naar jouw eigen idee, doel of droom. Vanuit mijn praktische ervaring en mijn grote netwerk, dat ik ten dienste van jou openstel, krijg je de kans om te groeien en direct je bedrijf goed neer te zetten. Denk aan investeerders, potentiƫle klanten, creatives, e-commerce experts, website bouwers, marketeers, boekhouders / accountants, social media-agents, etc.