Starters training

Deze modules zijn praktisch, hands-on, direct toepasbaar voor jou en geven je de perfecte kans om met zelfvertrouwen, helderheid en vol power aan de slag te gaan met jouw onderneming!

De 8 belangrijkste pilaren van jouw onderneming komen aan bod, vandaar de 8 trainingen.
Je volgt alle trainingen met maximaal 6 deelnemers totaal. De trainingen vinden plaats via online video. De duur van elke training is 2 uur, inclusief intro, korte pauze, kennismaking met elkaar, gouden tips, praktijkvoorbeelden vanuit de deelnemers, live Q & A. De trainingen zijn interactief, deelnemers komen zelf ook aan bod, kennis delen en opdrachten worden afgewisseld met elkaar.
In de training neem ik je aan de hand en ga je ook (deels) zelf meteen aan de slag om de kennis die ik met je deel direct te implementeren in jouw eigen toekomstige onderneming

Smart

15 jaar

Al ruim 15 jaar focus ik op het begeleiden, motiveren en inspireren van starters. Starters groot en klein, in verschillende branches, en in binnen- en buitenland. Zelf startte ik toen ik 27 was mijn eerste onderneming. Spannend, maar vol energie en vertrouwen ging ik aan de slag. Veel was onduidelijk, ik wist nog (te) weinig over het ondernemen. Het zat niet in mijn ‘bloed’, maar toch gestart. Omdat ik geloofde in mijzelf en in mijn idee. 

Inmiddels, ruim 15 jaar later, heb ik enorm veel ervaring opgedaan die ik graag deel met jou. Reeds meer dan 200 klanten gingen jou voor. Het grootste deel daarvan heeft nu zijn of haar succesvolle onderneming, groot of klein, en zijn in enorm veel verschillende branches actief in binnen- en buitenland.  Ook werk ik voor re-integratiebedrijf Startwijzer waar ik een bijdrage lever aan het proces van mensen die aan het re-integreren zijn richting ondernemerschap of passend werk. 

 

Smart

Starters groot en klein

In 2020 lanceerde ik mijn praktische werkboek “De reis naar jouw ondernemerschap”. Speciaal voor starters of mensen die nadenken over het starten van hun onderneming. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik op vele universiteiten in Europa en Azië regelmatig word uitgenodigd om seminars te geven over empowerment, pro-activity en over ondernemend denken. Ik houd me fulltime bezig met het opstarten van ondernemingen. Ook begeleid ik (met name duurzame) start-ups die van 1 naar 10 miljoen willen groeien. Dat doe ik zowel in opdracht van de ondernemer zelf, maar ook in opdracht van overheden in binnen- en buitenland.