Over mij

Als je nadenkt over ondernemerschap, succesvol wil starten als ondernemer en ècht het verschil wil maken, stop dan met zoeken. Ook als je gestart bent en wil opschalen in omzet en rendement, begeleid ik je graag. Vanuit mijn coachings- en trainingsbedrijf SmartKickstart begeleid ik mijn klanten om hun bedrijf sterk neer te zetten of dynamisch op te schalen. 

Daarom ben ik dagelijks gepassioneerd bezig met het begeleiden van mijn coachees (uit binnen- en buitenland!) op het gebied van:

Smart

15 jaar

Met SmartKickstart onderscheid ik me van andere aanbieders vanwege de praktische aanpak. Geen urenlang gefilosofeer, maar direct actie en aan de slag. Ik doe dit niet vanuit emotie, maar vanuit weldegelijk een goede onderbouwing van jouw keuzes. Zodat je op basis van een eerlijke en realistische analyse, feiten en onderzoek besluiten kan nemen Ik begeleid jou daarbij.

Tijdens alle sessies stel ik je de juiste open vragen, waardoor je eerlijk en met zelfreflectie leert te kijken naar jouw eigen idee, doel of droom. Vanuit mijn praktische ervaring en mijn grote netwerk, dat ik ten dienste van jou openstel, krijg je de kans om te groeien en direct je bedrijf goed neer te zetten. Denk aan investeerders, potentiële klanten, creatives, e-commerce experts, website bouwers, marketeers, boekhouders / accountants, social media-agents, etc.

Smart

Starters groot en klein

In 2020 lanceerde ik mijn praktische werkboek “De reis naar jouw ondernemerschap”. Speciaal voor starters of mensen die nadenken over het starten van hun onderneming. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik op vele universiteiten in Europa en Azië regelmatig word uitgenodigd om seminars te geven over empowerment, pro-activity en over ondernemend denken. Ik houd me fulltime bezig met het opstarten van ondernemingen. Ook begeleid ik (met name duurzame) start-ups die van 1 naar 10 miljoen willen groeien. Dat doe ik zowel in opdracht van de ondernemer zelf, maar ook in opdracht van overheden in binnen- en buitenland.